Samen zorgen we jij je persoonlijke doelen bereikt; dus dan is het wel zo belangrijk om te weten wie ik ben en wat mij beweegt.

Ik ben Erik van Kempen en ben UESCA Certified Ultrarunning Coach. Zelf loop ik het liefste in de Alpen, maar solo-expedities in de Karpaten doe ik bijna net zo graag.

Ik vind het belangrijk dat trainingen efficiƫnt en effectief zijn. Dat zorgt ervoor dat ik steun op wetenschappelijk bewezen methoden en persoonlijke aandacht.

Ik kan jouw helpen bij jouw ultradoelen, ongeacht je startsituatie, trainingstatus of ervaring. Jij kan verder komen; vooral door je eigen inspanningen, maar ook met mijn ruime kennisbasis en brede ervaringen: van atleten die wilden slagen in hun eerste 50K tot aan consultancy en als support crew in de voorbereiding en tijdens meerdaagse (succesvolle) FKT’s.

Certificeringen

  • UESCA Certified Ultrarunning Coach
  • UESCA Certified Triathlon Coach
  • Science of Exercise (University of Colorado at Boulder)

Contact

Mocht je vragen hebben, of wil je meer weten over het coachingstraject, neem dan gerust contact op.

Ik ben op verschillende manieren te bereiken: